Makeup predlozi za doček Nove godine – Ananas Magazin `
MODA Makeup predlozi za doček Nove godine

Makeup predlozi za doček Nove godine

Doček Nove godine idealna je prilika da se poigrate sa šminkom i različitim makeup stilovima!

Bilo da odlučite da naglasite samo oči ili usne, ili možda i jedno i drugo – nećete pogrešiti. U Novogodišnjoj noći se možete opredeliti za kompletno dramatičan makeup, ali i prilično neutralna šminka može biti vrlo efektna, baš kao što minimalistički stil odevanja može biti savršeno glamurozan, ako ga pravilno iskombinujete.

Ukoliko ne volite previše da eksperimentišete sa šminkom, opredelite se za makeup varijantu sa nežnim tonovima. Ako želite da istaknete svoj pogled – to možete uraditi dobro poznatim smokey eyes stilom, ili dramatičnom crnom krem senkom. Naravno, u obzir još kako dolaze i metalik senke za oči!

Makeup sminka Nova godina (5)
Makeup predlog za doček Nove godine: crna krem senka Foto: Unsplash

Smatrate da su vaše usne ono što treba da naglasite? Postići ćete to bez sumnje uz neprevaziđeni crveni ruž, kao i uz bordo, intenzivno ružičastu ili ljubičastu boju. Jedino o čemu treba da vodite računa ovde je da adekvatno prilagodite senku za oči, nanesete ajlajner i eventualno veštačke trepavice.

Ako se opredelite za neku od nude nijansi ruževa, ili boju mesa, poigrajte se senkama za oči i iskombinujte dve ili više različitih boja. U suštini, sve je dozvoljeno za postizanje nezaboravnog izgleda u Novogodišnjoj noći, ali obratite pažnju da ne preterate sa konturisanjem lica i bronzerom.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: