Glamurozni u Novogodišnjoj noći uz minimalistički stil! – Ananas Magazin `
MODA Glamurozni u Novogodišnjoj noći uz minimalistički stil!

Glamurozni u Novogodišnjoj noći uz minimalistički stil!

Doček Nove godine je uvek simbol za eleganciju i upečatljive autfite. Ove godine vam predlažemo minimalistički stil, jer kada se pravilno ukombinuje, ovakav autfit može izgledati veoma glamurozno i elegantno!

Ovakav pristup modi je postao popularan onda kada su i kupci i dizajneri želeli da investiraju to jest kreiraju bezvremenske klasik komade koji bi trajali dugi niz godina. Minimalistički stil podrazumeva autfite preciznih i jasnih linija i svedene boje i nikako se ne sme nazvati dosadnim!

Za postizanje ovakve estetike su vam potrebni kvalitetni odevni komadi koji kada se spoje na pravi način čine vaš stajling luksuznim i uglađenim. Kada naučite da koristite prednosti minimalističke mode, izgledaćete fantastično i u najobičnijoj maloj crnoj haljini.

Naravno, s obzirom da su metalik komadi apsolutni hit ove sezone, možete se opredeliti, na primer, za upečatljivu mini zlatnu ili srebrnu haljinu, ali tada povedite računa da ne preterate sa dodacima. Dopustite da vas vodi fraza manje je više, jer je ona zaštitni znak minimalističkog stila.

Pred vama su u galeriji 10 stajling kombinacija u kojima ćete definitivno biti zvezda večeri u novogodišnjoj noći, uz vrlo mala truda zahvaljujući minimalističkoj estetici.

Uživajte i potražite kombinaciju koja najviše pristaje vama!

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: