Bob (paž) – frizura koja pristaje svima – Ananas Magazin `
MODA Bob (paž) – frizura koja pristaje svima

Bob (paž) – frizura koja pristaje svima

Ukoliko ste željne promene, ali ne želite da eksperimentišete previše sa svojom kosom, onda je bob, odnosno paž, prava frizura za vas!

Bob, ili paž, dolazi u puno različitih varijanti, što se stila tiče možete odabrati simetrični, da sa obe strane dužina kose bude jednaka, ili asimetrični, da sa jedne strane ostane nešto duža kosa. Zavisno od tipa kose odlučite se za stepenastu ili ravnu varijantu, klasično ravno odsečeni paž ili pod uglom.

bob frizura paz frizura 2 foto unsplash

Dolazi i u različitim duzinama. Od vrlo kratke koja se završava ispod ušiju, preko dužine koja prati ivicu brade i ističe vrat, pa sve do varijante gde je kosa do ramena. Duža varijanta boba se zove lob i idealna je ukoliko želite da zadržite dužinu kose i da u isto vreme imate trendi frizuru.

Paž frizuru možete nositi na puno načina, možete ga stilizovati uredno, fenirati ili peglati, ili nositi u messy – blago neurednom fazonu. Ukoliko volite šiške i lepo vam stoje, one će se savršeno uklopiti uz bob, kako duge, tako i kratke šiške.

bob frizura paz frizura 3 foto unsplash

Bob frizura odgovara svakom tipu kose, bilo da je u pitanju tanka ili debela dlaka, kovrdžava ili ravna kosa, dolazi u toliko verzija da ćete sigurno naći onu koja odgovara vama. Ukoliko niste sigurne kako bi vam stajala ova frizura i koja je najpogodnija za vas, konsultujte vašeg frizera i zajedno nađite najpogodniju varijantu

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: