Radionica modernih cirkuskih veština u Čairu – Ananas Magazin `
ŽIVOT Radionica modernih cirkuskih veština u Čairu

Radionica modernih cirkuskih veština u Čairu

Akrobatska grupa USB organizuje radionicu modernih cirkuskih veština bez dresera i životinja 9. septembra, od 12 sati, u gradskom parku Čair.

Ovom prilikom zainteresovani imaće prilike da se upoznaju sa osnovama modernog cirkusa i akrobatike. Radionica je osmišljena tako da prisutni prođu i osnovne i napredne vežbe koje povećavaju fleksibilnost gornjeg, srednjeg i donjeg dela leđa, ramena, karlice i kukova, nogu i mišića i tetiva nogu.

Organizatori ističu da će organizovati ove radionice na otvorenom svake subote, sve dok vremenski uslovi to budu dopuštali, a da će kada zahladi pronaći neki zatvoreni prostor kako bi svoje sugrađane nastavili da uče akrobatici i cirkuskim veštinama.

Grupa USB nastala je pre 7 godina, postala je poznata nakon učešća u poznatom takmičarskom šou Ja imam talenat. Prepoznatljivi su po kombinovanju kaskaderskih veština, vazdušnih akrobacija, parkura, hodanja po kanapu, akroyoge, vožnji monocikla, free style trikovima monociklom I biciklom. Nastupali su na raznim manifestacijama i humanitarnim akcijama, na javnim skupovima kako u Srbiji, na Balkanu tako i širom Bliskog Istoka.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za učešće na radionici putem mejl adrese: aslackline@gmail.com.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: