Promocija programa „Putuj. Upoznaj. Promeni svet“ organizacije AIESEC – Ananas Magazin `
Putovanja Promocija programa „Putuj. Upoznaj. Promeni svet“ organizacije AIESEC

Promocija programa „Putuj. Upoznaj. Promeni svet“ organizacije AIESEC

Mladima koji vole da putuju, stiču nove znanja i upoznaju različite kulture, organizacija AIESEC omogućava da preko programa Global Volunteer posete željenu zemlju a ujedno i steknu volontersku praksu.

Promocija programa Putuj. Upoznaj. Promeni svet! biće održana u Univerzitetskoj biblioteci Nikola Tesla 19. marta, u 17 sati.

Program ima za cilj povezivanja mladih iz različitih delova sveta kako bi zajedno radili na nekom od društveno-odgovornih  projekata  iz oblasti edukacije, ljudskih prava, marketinga, turizma i mnogih drugih. Projekti na kojima rade, omogućavaju razvoj liderskih i komunikacionih veština i proširavanje mreže kontakta sa ljudima iz celog sveta – navode iz organizacije AIESEC.

U okviru programa Global Volunteer mladi dobijaju priliku da odu u jednu od preko 120 zemalja širom sveta i tamo provedu šest nedelja obavljajući volontersku praksu.

Zainteresovani će na promciji moći da se informišu o programu, ali i čuju iskustva onih koji su prošli kroz njega. Broj mesta je ograničen, a zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem online forme.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: