Hrono starter: Užina u prvoj nedelji – Ananas Magazin `
Ishrana Hrono starter: Užina u prvoj nedelji

Hrono starter: Užina u prvoj nedelji

Saznajte nešto više i pogledajte naše predloge užine za prvu nedelju Starter dijete dr Alena Delaboa, uz koju možete izgubiti i do 8 kilograma za samo 28 dana! Nudimo vam sedam različitih ideja i recepata koji će vam olakšati dijetu i pomoći da izbegnete monotoniju obroka.

Dr Delabo tvrdi da uz pomoć ove dijete možemo smršati, a ne narušiti naše zdravlje i raspoloženje. Pored toga, upozorava da što bolje rezultate želimo, toliko disciplinovaniji moramo da budemo i da se izuzetno pažljivo pridržavamo pravila opisanih u njegovoj knjizi Le Régime starter. 

Cilj je zdravo smršati, izgubiti salo i vodu, a sačuvati mišiće i prirodne zalihe vitamina i minerala u organizmu. Glavni parametri prema kojima određujemo količine hrane su visina i aktivnost. 

Preporuka je da se užina pojede posla 16 sati. U prvoj nedelji ove dijete za užinu dr Delabo predlaže proteinsku štanglu od oko 35 g (ili 200 ml proteinskog koktela), 30 g crne čokolade sa što većim procentom kakao delova (običnu crnu ili sa dodatkom orašastih plodova, suvog voća ili začina) i 500 ml domaćeg ceđenog soka (od kruške, grožđa, jabuke, ananasa, grejpfruta, pomorandže ili neki voćni koktel).


Ovo su naši predlozi za interesantnu užinu u prvoj nedelji Starter dijete:

– Čokoladne proteinske štangle sa kikirikijem i susamom
Čokoladne pločice
Rafaelo kuglice
Ferero kuglice

Naše proteinske štangle sa kikirikijem i susamom pokrivaju proteinski i čokoladni deo vaše užine, te je neophodno pridodati još samo sok po vašem izbogu. Rafaelo i Ferero kuglice konzumirajte kao domaće proteinske štangle. Uživajte u našim čokoladnim pločicama koje su tu kao domaća čokolada sa orašastim plodovima i suvim voćem.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: