AIESEC konferencija „Novi lideri“ u Oficirskom domu – Ananas Magazin `
ŽIVOT AIESEC konferencija „Novi lideri“ u Oficirskom domu

AIESEC konferencija „Novi lideri“ u Oficirskom domu

Konferencija „Novi lideri“, u organizaciji AIESEC-a, biće održana u Oficirskom domu 18. aprila, u periodu od 11 do 20 časova.  

Mladi će na konferenciji moći da upoznaju sa mnogim korisnim informacijama – kako da postanu lideri, budu uspešni u poslu, kako da dođu do cilja, ali i koje su veštine i znanja potrebene za to.

Tema ovogodišnje konferencije nosi naziv Ugao 180 stepeni, a cilj joj je da podstakne mlade na promene i motiviše ih ka aktivizmu

Na samoj konferenciji mladi imaju prilike da upoznaju lidere iz svog okruženja, koji će učestvovati u svojstvu govornika. Osim govornika, učešće na konferenciji imaju i predstavnici firmi, koji će održati interaktivne radionice na kojima mladi mogu steći veštine koje će im zasigurno biti od koristi u poslovnom svetu – navode iz organizacije AIESEC.

Organizacija AIESEC od 2006. godine sprovodi projekat Novi lideri. Okuplja više od 500 mladih lidere, sa željom da ih motiviše da budu nosioci promena u svom okruženju. Pored Niša projekat će biti realizovan u još sedam gradova u Srbiji (Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Subotici, Leskovcu, Kruševcu i Novom Pazaru).

Ulaz je besplatan, a zaineresovani se za učešće mogu prijaviti popunjavanjem online forme.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: