WordPress Niš meetup #14 u Deli prostoru – Ananas Magazin `
TECH WordPress Niš meetup #14 u Deli prostoru

WordPress Niš meetup #14 u Deli prostoru

WordPress zajednica održaće 14. susret WP developera i svih zainteresovanih za ovaj CMS 22. novembrar, od 18 sati, u Deli prostoru.

Ovog puta, prvi predavač biće Aleksandar Savković i on će govoriti o kulturi pozitivnog feedback-a i agilnog razvoja. Takođe će podeliti sa prisutnima svoju životnu priču, odnosno kako je i zašto od građevinskog supervizora postao WordPress developer, u 34. godini svog život. On je menadžer za zapadni Balkan kompanije Enartia.

U svom predavanju će se osvrnuti na koji način se definiše struktura zaposlenih u jednoj kompaniji, kako da najlakše prepoznamo šta je kultura kompanije a šta ne, i koliko zapravo zaposleni i ljudi koji rade u IT-u koriste metode koje mogu da pospeše međusobni odnos – navode iz WP Niš.

Nakon njega, predavanje će održati Mitko Kockovski, koji koristi WordPress od 2010. godine i ekspert je unutar Codeable platforme. On je vlasnik kompanije Webpigment i voli da kreira neobične websajtove naročito koristeći WooCommerce. Njegovo predavanja, koje je spremio za WordCamp u Bukureštu, obuhvatiće najbolje primere u korišćenju Ajax-a unutar WooCommerc-a. Mitkovski za ovu priliku dolazi iz Skoplja i njegovo predavanje biće održano na engleskom jeziku.

Ulaz je, kao i do sada, besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava putem Meetup sajta, na kom ujedno možete saznati više informacija o ovom događaju.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: