Predavanje o „Startup Tornado“ metodu razvoja kompanija – Ananas Magazin `
TECH Predavanje o „Startup Tornado“ metodu razvoja kompanija

Predavanje o „Startup Tornado“ metodu razvoja kompanija

No Limit Hub organizuje predavanje posvećeno Startup Tornado metodu razvoja kompanija 14. juna u Startup centru na Elektronskom fakultetu, sa početkom u 18 časova.

Predavač na predavanju biće biti Ky Holland, ekspert za organizacioni razvoj, preduzetnika i investitora, koji je razvio Startup Tornado metodu, koja prati razvoj Startapa od ranih faza osnivanja do stabilne i jake kompanije. Holland će objasniti kako se pravi i razvija Startup koji će biti dovoljno uspešan i interesantan potencijalnim investitorima, koje su to faze rasta Startup-a, kao i kako uspešno koristiti Startup Tornado razvojni metod.

Ky Holland je ekpert u ovoj oblasti. Stekao je 30 godina iskustva u tehničkoj industriji, posebno na poljima vezanim za rast kompanija i uvođenje promena u iste. Svoje veliko iskustvo stekao je i kao mentor IoT Startup-ova i Venture Capital menadžmenta. Poslednje dve godine radi kao CEO u iA3.io, Startapa koji je razvio EdgeSoftware, inovativan program za potrebe lokalne industrije. Ky Holland je takođe bio i partner Alyeska Venture, fonda za investicije za razvoj Startapova na Aljasci.

Cena ulaznice je 200 dinara i zbog ograničenog broja mesta neophodna je prijava.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: