Otvoren poziv za učešće na programerskom takmičenju CodeCraft – Ananas Magazin `
TECH Otvoren poziv za učešće na programerskom takmičenju CodeCraft

Otvoren poziv za učešće na programerskom takmičenju CodeCraft

Udruženje Studenata Elektronike Evrope – EESTEC lokalni komitet u Nišu poziva sve studente, srednjoškolce i freelancer-e da se prijave na programersko takmičenje CodeCraft, koje će biti održano od 16. do 21. oktobra u Start up Centru, na Elektronskom fakultetu.

Ovo takmičenje okuplja talentovane, kreativne i ambiciozne studente i srednjoškolce u cilju promovisanja programerske struke. Takmičenje se sastoji iz takmičarskog i edukativnog dela, koji je otvorenog tipa i u okviru kog će biti organizovana brojna predavanja, kvizovi i druge aktivnosti.

U takmičarskom delu će 30 učesnika, raspoređenih u tročlane timove, takmičiti u pravljenju što funkcionalnijeg i kreativnijeg softverskog rešenja na zadatu temu. Učesnici se mogu prijaviti ekipno ili samostalno, pa će ih organizatori rasporediti u timove. Temu takmičarskog dela izabraće kompanije koje su pokrovitelji CodeCraft-a, i biće saopštena na otvaranju događaja. Članovi prva tri najbolja tima, po odluci žirija, dobiće nagrade, kao i tim, čije softversko rešenje ostali timovi budu proglasili za najzanimljivije i najbolje.

Za učešće na ovom takmičenju mogu se prijaviti studenti tehničkih fakulteta, srednjoškolci potrebnim znanjem iz oblasti programiranja i informatike i freelancer programeri. Prijavljivanje se obavlja putem zvaničnog sajta CodeCraft-a. Dodatne informacije o takmičenju možete pronaći na sajtu takmičenja, kao i u opisu Facebook događaja.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: