Druga ITkonekt konferencija i sajam zapošljavanja u Nišu – Ananas Magazin `
TECH Druga ITkonekt konferencija i sajam zapošljavanja u Nišu

Druga ITkonekt konferencija i sajam zapošljavanja u Nišu

Predavanja namenjena iskusnim programerima, mediorima i seniorima biće održana na drugoj ITkonekt konferenciji u Nišu. Konferencija je zakazana za 20. april u hotelu Tami. Na istom mestu, kao uvod 6. aprila, biće organizovan i IT sajam zapošljavanja.

Kao poseban predavač na ITkonekt konferenciji izdvaja se Harry Roberts, nagrađivani Frontend stručnjak iz Google Developer Expert, koji pomaže kompanijama i developerima da poboljšaju svoj rad.

On je radio sa nekim od najvećih svetskih brendova. Na ITkonekt konferenciji će online sesiju održati i Adam Bien, jedan od najvećih Java stručnjaka na svetu, koji nosi titulu Java Champion i Java ONERockstar, i izdao je nekoliko stručnih knjiga za Java programere – navode organizatori.

Konferencija će okupiti veliki broj programera, IT predavača i stručnjaka, te je idealna za razmene iskustva, pronalazak posla ili pokretanje novog projekta.

Prošlogodišnji ITkonekt posetilo je preko 600 IT stručnjaka. Ove godine očekuje se veći odaziv, mesta su ograničena, pa je zbog toga potrebna prijava za konferenciju. Karte po promotivnoj ceni mogu se kupiti za 24 evra, dok je puna cena 30.

Dobra najava za konferenciju biće IT sajam zapoštaljavanja na kome će biti predstavljene IT kompanije koje nude nova radna mesta. Ulaz na sajam je slobodan, a zainteresovani se mogu prijaviti putem formulara ili sajta.

Osim u Nišu, ITkonekt biće održan u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Zagrebu.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: