Četvrta IT konferencija CODEstantine uskoro u Nišu – Ananas Magazin `
TECH Četvrta IT konferencija CODEstantine uskoro u Nišu

Četvrta IT konferencija CODEstantine uskoro u Nišu

Četvrta IT konferencija CODEstantine biće održana u Tami Residence Hotelu u Nišu 22. i 23. marta.

Reč je o najvećoj konferenciji južno od Beograda koja je namenjena programerima sa iskustvom, a cilj je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima. Ove godine akcenat je stavljen na programiranje, IT inovacije, kao i Tech preduzetništvo. Predviđeno je 150 učesnika, a sa njima će raditi deset domaćih i stranih predavača.

Za razliku od prethodnih, ove godine biće organizovana i radionica za koju se učesnici mogu prijaviti nezavisno od konferencije, a na kojoj će steći praktična iskustva. Pored toga, lokalni mladi Startapovi i preduzetnici imaće priliku da okupljenima predstave svoje biznis ideje kroz petominutno prezentaciju. Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog organizovanja CODEstantine konferencije – poručuju organizatori.

Konferancija će biti organizovana po četvrti put. Prethodne tri okupile su 600 posetilaca. Karte su u prodaju, a mesto se može rezervisati i na zvaničnom sajtu CODEstantine konferencije.

Organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja se bavi promovisanjem IT i Startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: