5 jednostavnih android igrica za prekraćivanje vremena – Ananas Magazin `
TECH 5 jednostavnih android igrica za prekraćivanje vremena

5 jednostavnih android igrica za prekraćivanje vremena

Često želimo da se zavalimo, odmaramo i igramo nešto što ne traži mnogo razmišljanja, ili dok nešto čekamo – treba nam način na nam brže prođu tih 10-15 minuta, zar ne? Zato za vas imamo 5 odličnih predloga za ubijanje dosade!

5. Piano Tiles 2

Ocena na Play Store-u: 4.7
Veličina: Zavisno od uređaja (prosek 30 MB)
Broj instalacija: Više od 100 miliona.

Piano Tiles 2 je nastavak super popularne igre Don’t Tap The White Tile. Igra se zasniva na pritiskanju dirki, odnosno crnih polja koja vam izlaze na ekranu i sve brže se spuštaju na dole. Ove dirke izlaze u ritmu klasične numere koju odaberete. Dužim igranjem otključavate dodatne melodije.

4. 1010! Puzzle

Ocena na Play Store-u: 4.3
Veličina: 38 MB
Broj instalacija: Više od 10 miliona.

1010! Puzzle je jedna od popularnih varijanti hit igre iz 80-ih i 90-ih godina prošlog veka – Tetris. Za razliku od tetrisa, gde vam oblici sami padaju, ovde birate oblik iz liste i sami ih stavljate na tablu pokušavajući da očistite što više redova i da vam tabla bude što praznija.

3. Crossy Roads

Ocena na Play Store-u: 4.5
Veličina: 60 MB
Broj instalacija: Više od 100 miliona.

Jednostavna i jako zarazna igrica. Cilj u igrici Crossy Roads je da pomognete kokoški da pređe ulicu, odnosno više ulica i neku reku. Ovo može biti jako nezgodno kroz ludi saobraćaj i nepredvidive balvane u vodi. Ali ako previše oklevate može vas „pokupiti“ orao. Što dužete igrate otključavate druge figure za upravljanje.

2. Knife Hit

Ocena na Play Store-u: 4.5
Veličina: 60 MB
Broj instalacija: Više od 10 miliona.

U Knife Hit-u vaš cilj je da kroz sve teže i tež nivoe, zabodete sve svoje noževe u deblo koje se okreće, pri tome ne smete pogoditi neki nož koji je već tu. Ako usput pogodite neku jabuku, tim bolje pošto njima možete kupiti drugačije noževe.

1. 2048

Ocena na Play Store-u: 4.7
Veličina: 2.9 MB
Broj instalacija: Više od 10 miliona

Neverovatan hit otkako se pojavila na Store-u. Iako ima ogroman broj 2048 igara, svaka ima veliki broj skidanja a sve su gotovo iste. Na tabli imate brojeve koji su svi stepeni broja 2. Pomerate sve brojeve na tabli ulevo, udesno, na gore ili na dole, i ako jedan u drugog udare dva ista broja oni se saberu. Vaš je cilj da stignete do što većeg broja, idealno do 2048 ili većeg!

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: