5 besplatnih društvenih igara za android – Ananas Magazin `
TECH 5 besplatnih društvenih igara za android

5 besplatnih društvenih igara za android

Društvene igre su uvek bile popularne, ali su evoluirale od monopola i rizika, i sad su na našim mobilnim telefonima. U nastavku pogledajte koje smo besplatne društvene igre za android izabrali kako biste se zabavili sa svojim društvom koristeći vaš telefon.

5. Spyfall

Ocena na Play Store-u: 3.8
Veličina: 3.7 MB
Broj instalacija: Više od 100,000

Spyfall je zabavna igrica u kojoj je cilj da među vašim prijateljima nađete ko je špijun, tako što postavljate razna pitanja vezana za zanimanja i lokaciju. Potrebno je samo da svako na svom telefonu instalira aplikaciju, i ona će odrediti ko je špijun, a ko nije.

4. SpaceTeam

Ocena na Play Store-u: 4.4
Veličina: 69 MB
Broj instalacija: Više od 1 miliona

Zajedno sa vašim prijateljima spasite vaš svemirski brod od eksplozije. Igru SpaceTeam igrate tako što  svi istovremeno izdajete naredbe ostalima, koje će spasiti vaš brod. I za ovu igru potrebno je da je svako instalira na svom uređaju.

3. Evil Apples: A Dirty Card Game

Ocena na Play Store-u: 4.3
Veličina: 53 MB
Broj instalacija: Više od 1 miliona

Odaberite najotkačeniji način da popunite rečenicu i budite izglasani od strane vaših prijatelja da bi ste pobedili. Za ovu igru potrebno je da je svako instalira na svom uređaju, ali postoji opcija igrati online protiv drugih ljudi. Napomena: Igra Evil Apples: A Dirty Card Game definitivno nije za decu, s obzirom da su mnogi pojmovi neprimereni mlađim uzrastima.

2. Werewolf

Ocena na Play Store-u: 4.7
Veličina: 15 MB
Broj instalacija: Više od 1 miliona

Werewolf je jedna od varijanti igre mafije. Svake noći vukodlak ubija jednu žrtvu a na ostalima je da otkriju ko može biti on. Za igru je potreban samo jedan uređaj koji se dodaje odgovarajućem igraču po potrebi.

1. Charades!

Ocena na Play Store-u: 4.3
Veličina:  Zavisno od uređaja
Broj instalacija: Više od 5 miliona

Charades! je zabavna igra u kojoj jednom igraču ostali pokušavaju da objasne pojam koji piše na telefonu. Za igru je potreban samo jedan uređaj.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: