Prolećna turneja benda There. u Bugarskoj i Srbiji – Ananas Magazin `
MUZIKA Prolećna turneja benda There. u Bugarskoj i Srbiji

Prolećna turneja benda There. u Bugarskoj i Srbiji

Šest koncerata održaće instrumental bend There. u okviru prolećne turneje u Bugarskoj i Srbiji. Po tri nastupa zakazana su u obe zemlje.

Mart je rezervisan za nastupe u Bugarskoj. Turneja počinje u Sofiji (21. marta), slede nastupi u Trojanu (22. marta) i Velikom Trnovu (23. marta).

Koncertom u Subotici (5. aprila) počinje srpska mini-turneja, a bendu There. će se tada na bini pridružiti Goran Grubišić koji će izvoditi Wooden Ambulance repertoar. U Novom Sadu (6. aprila) podršku će im pružiti lokalni bend Tentacle Wizard. Serija nastupa biće završena u Nišu, u klubu Feedback 11. aprila.

Ovom turnejom želimo da testiramo novi album na kome smo radili u poslednjih godinu dana. Kako smo ga tokom zime doveli u finalnu fazu poslednji test pred snimanje biće na ovih nekoliko koncerata. Nakon toga, kada osetimo kako te stvari zvuče u live kontekstu donećemo definitivni sud o tome kako će novi album izgledati. Pored toga, ovo će biti i naši prvi koncerti van Srbije i tome se posebno radujemo – kaže gitarista benda There. Uroš Kostić.

There. će koncertima završiti Chasing the Basics period u radu i započeti novi. Kruna svega biće novi album koji bi trebao da izađe krajem godine.

Bend There. nastao je u jesen 2012. godine.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: