Program 7. festivala „Dođi na Amfi“ – Ananas Magazin `
MUZIKA Program 7. festivala „Dođi na Amfi“

Program 7. festivala „Dođi na Amfi“

Ovogodišnji festival hip hop kulture Dođi na Amfi – Vol. 7 biće održan od 19. do 21. jula na  Amfiteatru na nišavskom keju.

Prvog dana festivala, 19. jula, master class o hip hop plesu održaće francuska plesačica Farrah, a takođe će biti održana i predavanja o pravljenju beat-ova, kao i o fotografiji i videu. Narednog dana, od 18 sati, nastupiće Bvana, Lider, Smoke Mardeljano, Kendi, Struka, DJ Mrki. Biće održano takmičenje u basketu 1 na 1 i freestyle battle, kao i master class o grafitima, koji će održati TKV (SRB), i nastup plesne grupe Continuum Dance Theatre. Poslednjeg dana festivala Dođi na Amfi nastupiće pred niškom publikom Frenkie, Kontra, Indigo, Furio Đunta, Demonio, Mali Mire, Farrah. Između nastupa biće odžano takmičenje u hip hop battle i graffiti battle.

Festival Dođi na Amfi se realizuje kao projekat Ulična umetnost na Balkanu koji podržava Western Balkans Fund, a realizuje KOM 010 u saradnji sa Bravo, Alter Centar i Dolori. Festival su podržali i Grad Niš, Francuski institute Niš, opština Medijana i Kancelarija za mlade grada Niša. Prijatelji festival su Niška pivara, Irski pub Crazy Horse, Guarana, Fresco Bar i Cezar fast food.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: