Organizovan prevoz iz Niša na koncerte grupa Saxon i Iron Maiden – Ananas Magazin `
MUZIKA Organizovan prevoz iz Niša na koncerte grupa Saxon i Iron Maiden

Organizovan prevoz iz Niša na koncerte grupa Saxon i Iron Maiden

Sve zainteresovane Nišlije moći će da odu na koncert grupe Iron Maiden u Plovdivu, 22. jula, i na besplatan koncert Saxona na Zaječarskoj Gitarijadi, 28. juna, organizovanim, direktnim prevozom iz Niša.

Prevoz je organizovan udobnim turističkim autobusima od Niša do Plovdiva za koncert grupe Iron Maiden i od Niša do Zaječara (stadion Kraljevica) za koncert grupe Saxon. Polazak je planiran za 10 časova za koncert grupe Iron Maiden i 16 časova za koncert grupe Saxon na dane koncerta, a ka Nišu se kreće sat vremena po završetku nastupa.

Ulaz na Gitarijadu i korišćenje kampa su besplatni, a pored grupe Saxon, iste večeri će nastupiti i Psihomodo Pop, kao i Johnny Ranković & The Churlians. Povratna karta za koncert grupe Saxon je 1.000 dinara, dok su ulaznica za koncert grupe Iron Maiden i povratna karta dostune po ceni od 9 000 dinara. Karte se mogu kupiti u muzičkoj prodavnici CD Sound i turističkoj organizaciji Big Star Travel. Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 063/426-958.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: