Koncert Marka Louisa u petak u Banovini – Ananas Magazin `
MUZIKA Koncert Marka Louisa u petak u Banovini

Koncert Marka Louisa u petak u Banovini

Poznati beogradski soul muzičar Marko Louis održaće prvi veliki solistički koncert u Nišu, 14. septembra u dvorištu Univerziteta, sa početkom u 21 čas.

Marko Louis je juče objavio spot za pesmu Kad je noć, sa predstojećeg albuma Euridika, koji će izaći u oktobru, u izdanju Lampshade Media izdavačke kuće, a osim CD izdanja, album će biti objavljen i u LP formatu. Spot za novu pesmu je snimljen u Beogradu i Kovinu, u režiji Dragana Jereminova. U spotu Marko pleše ulicom, a izjavio je da mu je oduvek želja bila da snimi spot gde će samo plesati i izbaciti svu energiju iz sebe, te da je ova pesma imala „pravi tempo i vibraciju za to“.

Singlom Kad je noć Marko Louis ujedno najavljuje početak svoje turneje pod nazivom Beskraj Tour by Barcaffe ali i veliki koncert u Nišu. Njegova turneja će obuhvatiti Niš, Novi Sad, Beograd, Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu, a uskoro će biti objavljeni i tačni datumi za koncerte u drugim gradovima.

Prethodnih godinu dana sam doživeo veliko iznenađenje što se tiče reakcije na moju muziku i to nikako da ponovim dovoljno. Da mi je neko rekao pre dve godine da ću da rasprodam skoro svaki koncert, ne bih mu verovao. Jedva čekam da posetim sve ove lepe gradove gde ću sa bendom izvesti i pesme sa mog novog albuma Euridika – ističe Marko Louis.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara mogu se kupiti do 11. septembra, do 12 sati, putem sajta GIGSTIX, kao i u knjižarama Vulkan (Roda Centar i TC Forum). Nakon toga će karta koštati 700 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Banovinu, od 20 časova, moći da se kupi po ceni od 900 dinara.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: