Iskaz i Cepeni Ćunci u klubu Feedback – Ananas Magazin `
MUZIKA Iskaz i Cepeni Ćunci u klubu Feedback

Iskaz i Cepeni Ćunci u klubu Feedback

Čuveni pančevački sastav Iskaz, koji važi za jedan od najenergičnijih u Srbiji, održaće koncert 25. januara u niškom klubu Feedback, sa početkom u 23 časa, a kao specijalni gosti nastupiće Cepeni Ćunci, poznati pank-rok bend iz Ladovice.

Iskreno smo uzbuđeni jer se nakon par godina vraćamo u Niš. To ne kažemo tek tako, jer ovaj grad ima posebno mesto u našim srcima. Tu smo prvi put imali priliku da nastupamo i prezentujemo svoj rad van granica Beograda i matičnog Pančeva. Oduševimo se svaki put srčanošću i energijom koju Nišlije imaju. Mi ćemo dati sve od sebe da se ljudi dobro provedu i da im bude drago što su to veče došli u Feedback – navode članovi benda Iskaz.

Ovaj hiphop-fank-hard core sastav nastupiće u Nišu posle dve godine, dok je niška publika imala priliku da čuje Cepene Ćunce pre tačno godinu i po dana kada su nastupili u Banovini uz kultne Gobline.

Ovoga puta binu delimo sa Cepenim Ćuncima koji prave fenomenalnu atmosferu i sa kojima je provod zagarantovan kako na bini, tako i van nje. Obećavamo žurku ispunjenu pozitivnom energijom i dobrim druženjem. 25. januara smo svi publika i svi smo izvođači! – poručuju iz Iskaza.

Iskaz je publici poznat po svom jedinstvenom zvuku, vizualnom izrazu i socijalni i psihološki angažovanim tekstovima. Iza sebe imaju četiri studijska albuma: Natio (2006), Teorija Haosa (2008), Eros (2011) i Tanatos (2014), koji tematski čine celinu Kritična Masa.

Cepeni Ćunci su osnovani 1991. godine u Ladovici i do sada su objavili dva albuma: Bugarska politika (1997) i U zadnjem trenutku (2001). Ovaj sastav unajveće radi na svoj trećem studijskom albumu, mada su neke pesme, koje će se naći na njemu, već zaživele među publikom.

Svaka njihova svirka je priča za sebe. To su svojevrsni performansi, posle kojih ostaju anegdote koje se prepričavaju. Možda će se nekada desiti da se međusobno posvađaju, pa na scenu izađu samo Miša (gitara) i Oki (bubnjevi), i neplanirano naprave veče za pamćenje. Sigurno će se desiti još hiljadu nepredviđenih stvari, ali je takođe sigurno da, bez obzira na sve, nikada neće razočarati publiku – navode organizatori.

Grupa Cepeni Ćunci u svojim pesmama govori o najrazličitijim temama – od običnih dragstorskih priča, preko ljubavnih, o fudbalu, ličnim problemima i previranjima, kao i o društveno-angažovanim temama.


Ulaznice, po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, mogu se kupiti u muzičkim prodavnicama CD Sound music shop, Energy music shop i Vintage Shop, turističkoj agenciji Galileo tours i pivnicama Nemir i Ministarstvo. Na dan koncerta ulaznice će moći da se kupe na ulazu u klub po ceni od 500 dinara,

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: