Humanitarno veče vina, tanga i kabarea – „Davati je božanski, primati je ljudski“ – Ananas Magazin `
MUZIKA Humanitarno veče vina, tanga i kabarea – „Davati je božanski, primati je ljudski“

Humanitarno veče vina, tanga i kabarea – „Davati je božanski, primati je ljudski“

U cilju prikupljanja sredstava za kupovinu nastavnih sredstava za opremanje kabineta osnovnih škola u Nišu, Rotarakt klub Niš, u saradnji sa Rotari klubom Niš i SKC-om, organizuje 7. decembra od 20 sati u sali Niškog simfonijskog orkestra, humanitarni koncert, pod tradicionalnim sloganom Davati je božanski, primati je ljudski.

Za sve vas koji ste obožavali kultne scene KabareaČikagaMirisa ženeVelikog GetsbijaMulen Ruža i mnogih drugih, Veče vina, tanga i kabarea otvara magični svet pokreta, zvuka, svetlosti, kostima, boja i snažnih emocija, koji će nahraniti sva vaša čula – navode iz Rotarakt kluba Niš.

Ovo je sedmi humanitarni koncert u organizaciji Rotarakt i Rotari kluba Niš, u saradnji sa SKC-om, i na njemu će nastupiti: Plesni klub Swing, Quintet Academix, Djordje Hartl – kahon, Andrija Minčić – saksofon, Sara Abramović – klavir, di-džej One Disco Fan, Jovana Đorđević i Miloš Unić.

Publika će neposredno pred početak programa moći da se zagreje uz kuvano vino, koje će se služiti po promotivnim cenama, kako ističu organizatori.

Zavodljiva kombinacija plesa, glume i pesme u Vama će probuditi želju da se makar na trenutak vratite u čarobni Jazz Age i osetite duh tih čuvenih roaring twenties, dok će vas prvi taktovi numera LibertangoEl Tango De RoxannePor una Cabeza odvesti u vreli Buenos Ajres i Vaš užitak učiniti potpunim – ističu organizatori i pozivaju sve sugrađane da ne propuste ovaj spektakularan događaj i ujedno budu humani.

Ulaznice za ovaj humanitarni koncert, po ceni od 400 dinara, mogu se kupiti u kafiću Gnezdo.

Ovaj koncert je deo tradicionalnog humanitarnig projekta koji poslednjih sedam godina sprovode Rotarakt i Rotari klub Niš, u saradnji sa SKC-om, u cilju pomoći lokalnim zajednicama kroz trajne donacije, koje su prvenstveno usmerene ka poboljšanju kvaliteta I uslova života mladih, njihovog obrazovanja, kulture i zdravlja.

Podsetimo, u okviru prethodnog humanitarnog koncerta, održanog 3. decembra 2016. godine, kupljeni su klarinet i harmonika za Muzičku školu u Nišu.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: