Festival Into The Pit #6 u Nišu – Ananas Magazin `
MUZIKA Festival Into The Pit #6 u Nišu

Festival Into The Pit #6 u Nišu

Ljubitelji harcore, punk i alternative muzike imaće priliku da čuju šestoro istaknutih domaćih bendova ovih žanrova na šestom festivalu Into The Pit, koji će biti održan 20. januara u niškom klubu Feedback.

Kako navode iz Streetcore Unity-ja, koji organizuje festival Into The Pit, publika će moći da uđe u klub Feedback od 20 časova, dok će prvi bend nastupiti u 20:30 sati. Oni ističu da kašnjenja neće biti, kao i da će svaki bend imati nastup u trajanju od 45 minuta.

Na festivalu Into The Pit ove godine nastupiće beogradski bendovi Nemesis, Blankfile i Violent Chapter, TrendKill iz Skoplja, niški dvojac ZeroTwo, kao i Streetcore Unity – organizatori ovog festivala.

Dvojica di-džejeva iz sastava Betonjera biće zadužena za zagrevanje atmosfere i after party, ali će zabavljati publiku i između bendova.

Ulaznice, po pretprodajnoj ceni od 400 dinara, mogu se naručiti putem Facebook stranice Betonjera, porukom u inboxu, koje ćete na dan festivala podići na ulazu u klub, uz ličnu kartu. Karte se mogu kupiti i u muzičkoj prodavnici Vintage Shop, dok će na dan održavanja događaja cena ulaznice iznositi 500 dinara.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: