Električni orgazam 16. decembra u Nišu – Ananas Magazin `
MUZIKA Električni orgazam 16. decembra u Nišu

Električni orgazam 16. decembra u Nišu

Čuvena beogradska rok grupa Električni orgazam, u okviru svoje turneje koja nosi naziv Gde smo sad?, održaće koncerte u nekoliko gradova na jugu Srbije sredinom decembra.

Električni orgazam će 15. decembra nastupiti u Pirotu (klub Tvrđava), dok će narednog dana, 16. decembra, niška publika imati priliku da ih čuje uživo u klubu Feedback. Turneju će, zatim, nastaviti 21. decembra koncertom u Vranju (klub Darkwood), a završiti ti je sutradan u Leskovcu (Tesla bar).

Ova legendarna grupa, koja postoji od 1980. godine, na ovim koncertima predstaviće publici svoj 12. studijski album, pod nazivom Gde smo sad?, koji su nedavno objavili za izdavačku kuću Mascom. Muziku na novom albumu, kako navode organizatori, karakteriše mešavina roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, što će verne slušaoce Orgazma podsetiti na sve faze kroz koje je ovaj bend prošao od nastanka do danas.

U tom gradu se osećamo kao kod kuće. Mnogo je zajedničkih koncerata i mnogo razmenjenih emocija sa Nišlijama. U Nišu imamo i puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album Gde smo sad?, ali i da ih podsetimo na sve one faze Orgazma kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer polako krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu – izjavio je Srđan Gojković Gile, frontmen grupe Električni orgazam, povodom predstojećeg koncerta u Nišu.

Kako organizatori ističu, broj ulaznica je ograničen, a mogu se kupiti, po ceni od 700 dinara, u muzičkoj prodavnici Vintage shop

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: