Brazilski RHCP World Tribute bend ponovo u Nišu! – Ananas Magazin `
MUZIKA Brazilski RHCP World Tribute bend ponovo u Nišu!

Brazilski RHCP World Tribute bend ponovo u Nišu!

Godinu dana nakon rasprodatog koncerta u Nišu, najveći Red Hot Chili Peppers tribute bend na svetu, pod nazivom RHCP World Tribute by Organi’c, vraća se u niški klub Feedback 14. novembra. Početak koncerta najavljen je za 22 časa.

Brazilski bend RHCP By Organi’c izvodi muziku čuvenog fank-rok benda Red Hot Chili Peppers već 15 godina i iza sebe ima više od 800 održanih koncerata samo u Brazilu, i nakon turneje po Južnoj Americi ponovo dolazi u Evropu. U Nišu će nastupiti u okviru svoje evropske turneje na kojoj proslavljaju 15 godina postojanja benda. Niška publika imaće priliku da uživa u njihovoj izvedbi brojnih legendarnih pesama grupe Red Hot Chili Peppers.

Pokazatelji velike popularnosti ovog tribute benda su činjenice da njihova Facebook stranica broji više od 150.000 pratilaca, kao i da se članovi benda privatno poznaju sa muzičarima iz originalne RHCP grupe.

Karte, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti u muzičkim prodavnicama Vintage Shop i Energy music shop, dok će na dan koncerta, na ulazu u klub Feedback, cena karte iznostiti 600 dinara.


Podsetimo, prošle godine je tribute bend RHCP By Organi’c nastupio pred niškom publikom u prepunom klubu Feedback, kada su izveli brojne evergreen ali i novije pesme čuvenih Peppersa. Ulaznice su bile rasprodate nekoliko dana pre koncerta, što je rezultovalo velikim brojem ljudi koji je, nažalost, ostao ispred kluba.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: