Bolesna štenad u niškom klubu Feedback – Ananas Magazin `
MUZIKA Bolesna štenad u niškom klubu Feedback

Bolesna štenad u niškom klubu Feedback

Nepunih godinu dana od prethodnog nastupa u našem gradu, istaknuta beogradska pank grupa Bolesna štenad održaće koncert 14. decembra u niškom klubu Feedback, sa početkom u 22 časa. Kao gosti na koncertu nastupiće nova pank grupa iz Beograda – Navy ne obećava, kojoj će ovo biti prvi nastup u Nišu.

Grupa Bolesna štenad osnovana je 2010. godine i iza sebe ima dva albuma – Loše Лоше (2012) i Desiće se lepe stvari (2015), koje je producirao čuveni Nikola Vranjković. Prepoznatljivi su po svojim energičnim nastupima, sirovim zvukom i humorističkim sadržajem u pesmama. Unajveće rade na svom trećem studijskom albumu, sa kog će izvesti nekoliko pesama na koncertu u Nišu.

Ulaznice za koncert grupe Bolesna štenad mogu se kupiti, po pretprodajnoj ceni od 250 dinara, u muzičkoj prodavnici Vintage Shop i turističkoj agenciji Galileo Tours. Na dan koncerta, na ulazu u klub, karte će se prodavati po ceni od 400 dinara.


Podsetimo, niška publika imala je priliku prethodni put da uživo čuje Bolesnu štenad u januaru ove godine, kada su održali zajednički koncert sa grupom Crveni karton, takođe u klubu Feedback, a kako smo se proveli tom prilikom možete pročitati u našem izveštaju.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: