Beogradska grupa Dingospo Dali u klubu Black Stage – Ananas Magazin `
MUZIKA Beogradska grupa Dingospo Dali u klubu Black Stage

Beogradska grupa Dingospo Dali u klubu Black Stage

Beogradski alternativni rok sastav Dingospo Dali nastupiće 14. jula u niškom klubu Black Stage, u okviru petog ArtFemine festivala. Kao predgrupa nastupiće niški duo Lost&Found, od 22 časa.

Grupa Dingospo Dali je osnovan 2011. godine i čine je Sandra Grubić (vokal), Nikola Vidojević (bubnjar), Nemanja Bulatović (basista), Nikola Mišić (gitara) i Marko Mićanović (gitara, vokal). Pažnju publike privukli su pobedom na prvom televizijskom festivalu demo bendova Bunt Rok Masters 2015. godine.

Niška publika će na ovom koncertu imati priliku da čuje muziku sa njihovog prvog album Sve dok mislim da je ovo drugi svet, koju karakteriše autentičan spoj gruva i ritmičnosti, sa dosta različitih boja, tonova, melodija, kao i pesme sa predstojećeg novog albuma Drugi svet.

Jako se radujemo što se vraćamo u Niš i što ćemo imati priliku da publici pored odabranih pesama sa trenutnog albuma prvenca, predstavimo i neke nove pesme sa predstojećeg albuma čije snimanje počinje već ovog leta. Takođe se radujemo i što ćemo imati priliku da prisustvujemo nekim od aktivnosti koje festival ArtFemine sadrži – ističe Sandra Grubić, vokal u bendu Dingospo Dali.

Cena ulaznice je 300 din čijom ćete kupovinom podržati rad Centra za devojke. Karte se mogu kupitu u klubu Black Stage i kafićima Dnevna Soba i Paris Art.


ArtFemine festival biće održan od 12. do 15. jula, pod sloganom One dolaze, a kompletan program možete pročitati u našoj prethodnoj vesti.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: