Žuta je boja leta 2018! – Ananas Magazin `
MODA Žuta je boja leta 2018!

Žuta je boja leta 2018!

Opsesija bojama u modnom svetu sasvim je normalna stvar i svaka sezona je uglavnom karakteristična po nekoj svojoj boji. Ove godine, leto će definitivno biti u znaku žute boje!

Žutu ćete videti apsolutno svuda – od majica, suknji, haljina, pa sve do kupaćih kostima, aksesoara i obuće! Ukoliko nemate baš nijedan komad u ovoj boji, pravo je vreme da ga nabavite jer žuta će jednostavno biti neizostavna ovog leta.

Sve je počelo prošle godine kada su brojne poznate ličnosti, poput Gigi Hadid, Kendall Jenner i Blake Lively, počele da se pojavljuju u žutim komadima, ali tek je krajem ovog proleća žuta zauzela svoje mesto. Iako su ovog leta popularne sve smele boje, žuta će ipak biti za stepen iznad svih.

Ova boja je vesela i upadljiva, te neće svakome savršeno stajati, najpre zbog boje kose i kože. Ipak, svako može naći savršenu nijansu žute za sebe! Nekome će lepše stajati nežna, pastelna žuta, dok će neko fantastično poneti, na primer, jarko žutu haljinu. Takođe, kao što važi za svaku upadljivu boju, za ovu je posebno važno da budete samouverene dok je nosite. Samo najhrabrije devojke usudiće se za all yellow autfit.

To što je žuta trend boja ovog leta, ne znači da svaki komad na vama MORA da bude u toj boji. Naprotiv, ako se odlučite za žutu haljinu, možete odabrati tašnu i cipele/sandale u nekoj svedenijoj boji. To isto važi i za kombinovanje žute majice/košulje ili pantalona. Bićete u trendu i ako autfit obogatite obućom, naočarima za sunce, nakitom ili torbom žute boje, a možete se opredeliti i za odevni predmet koji ima žute detalje i na taj način privući pažnju.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: