Večni simbol seksepila: Crveni ruž – Ananas Magazin `
MODA Večni simbol seksepila: Crveni ruž

Večni simbol seksepila: Crveni ruž

Ono što je mala crna haljina u garderoberu, to je crveni ruž u neseseru – nešto što bi svaka žene trebalo da ima, zato što on nikada ne izlazi iz mode. Crveni ruž je zavodljiv, seksi, simbol ženstvenosi, rezervisan za hrabre i samouverene žene.

Kada kupujete crveni ruž najbitnije je da pogodite nijansu koja će odgovarati vašem tenu. Ma koliko vam se dopalo kako stoji neka nijansa ruža na vašoj prijateljici ne znači da će i vama dobro stajati. Osim pudera, koji ne treba da bude previše taman, takođe i senka mora da bude neutralna. Previše šminke i crveni ruž nisu dobitna kombinacija.

Osim crvenog ruža, potrebna je i olovka za oblikovanje usana. Ona će dodati dodatnu punoću vašim usnama, ali ni sa njom ne trebe preterivati, dovoljno je da oivičite spoljnu ivicu vaših usana i ostatak usana popunite karminom. Nijansa olovke treba da bude prilagođena nijansi karmina. Ukoliko nemate olovku za usne koja vam odgovara, usne možete uokviriti samim karminom.

crveni ruz Foto pexels
Foto: Pexels

Starijim osobama se preporučuju ruževi sa punom i kremastom strukturom. Ono što se takođe ne preporučuje to su mat karmin, tamnocrvene i bordo boje na tanke usne, ako imate tanke usne odlučite se za ruževe s puno sjaja, svetlijih crvenih nijansi.

Crveni ruž je dobar kako za dnevnu tako i večernju varijantu, ali pod uslovom da je dobro uklopljen sa garderobom. Neke boje odeće jednostavno se ne mogu uklopiti sa crvenim karminom.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: