U Nišu kasting za top modela na New York Fashion Week-u – Ananas Magazin `
MODA U Nišu kasting za top modela na New York Fashion Week-u

U Nišu kasting za top modela na New York Fashion Week-u

Sve devojke zainteresovane da postanu svetski poznati modeli mogu se pojaviti na kasting modne agencije Model Scouting Office 27. juna u Forum Shopping Centru, od 17 časova.

Model Scouting Office je modna agencija specijalizovana za razvoj karijera modena na internacionalnoj modnoj sceni, a predvodi je Jelena Ivanović, koja je delila modne piste sa čuvenim svetskim manekenkama, poput Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Gisele Bündchen. Ova agencija je 15. juna započela karavan skautinga i audicija kroz veće gradove Srbije, a na redu je došao i Niš.

Na kasting mogu doći sve devojke uzrasta od 15 do 21 godine, s tim što maloletna lica moraju doći u pratnji roditelja, odnosno staratelja. Takođe je poželjno da budu visoke između 170 i 181 cm. Iz ove agencije naglašavaju da je potrebno dođi na kasting bez šminke i u garderobi koja prati liniju tela.

Devojka koja bude izabrana za narednog top modela, dobiće priliku da potpiše ugovor sa agencijom Model Scouting Office, koja će im pružiti iskustvo i izgradnju najpre na domaćoj a zatim i na svetskoj modnoj sceni, kao i ugovor sa jednom od vodećih američkih modnih agenica – Industry Model Management iz Njujorka.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu kastinga.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: