Široke pantalone za ležerni šik izgled – Ananas Magazin `
MODA Široke pantalone za ležerni šik izgled

Široke pantalone za ležerni šik izgled

Široke nogavice donose ležerni šik, osim toga što se mogu nositi u svim prilikama, ovakvi krojevi definitivno većini žena pristaju bolje od skinny modela. Palazzo pantalone, kako se zapravo zovu, jesu klasičan odevni komad, a njihova privlačnost leži upravo u tome što gotovo uvek daju određenu dozu elegancije i ženstvenosti.

Ukoliko ste jedne od onih koje vole da ispoštuju listu odevnih komada koje svaka žena mora imati, onda obavezno dodajte i ovaj model. Retko koji odevni komad istovremeno pruža i eleganciju i udobnost, a upravo to donose pantalone širokih nogavica, koje su apsolutni hit ovog proleća i leta.

Pored toga što se mogu nositi bez obzira na godišnje doba, široke pantalone se isto tako mogu kombinovati sa različitom obućom. Pored svih pozitivnih strana ovih pantalona, ona najpozitivnija jeste što ovaj model savršeno oblikuje i ističe struk.

Ukoliko ste jedne od onih koje dosta toga vole da „sakriju“, a da outfit ipak deluje privlačno, onda je kombinacija sa palazzo pantalonama savršen izbor za vas.

Kao i obično, u galeriji vas čekaju 10 najprivlačnijih stajling rešenja.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: