Pravi favorit za zimu: Perjana jakna – Ananas Magazin `
MODA Pravi favorit za zimu: Perjana jakna

Pravi favorit za zimu: Perjana jakna

Perjane jakne su prethodne zime prošle nekako neprimećeno ali ove defnitivno prete da zavladaju modnom scenom. Jakne sa krznenim kapuljačama privremeno šaljemo u penziju i dajemo prednost napumpanim i predimenzioniranim, perjanim jaknama!

Što jače to bolje, tako bar misle i dizajneri iz modnih kuća Chanel, Coach, Miu Miu, a gotovo svi high street brendovi u svojoj ponudi imaće veliki izbor oversized zimskih jakni. Velika prednost ovih modela je pored toga što su ultra popularni i trendi, njihova prava svrha nikako ne izostaje: da vas zagreju u najhladnijim zimskim danima.

perjana jakna 2 foto unsplash
Foto: Unsplash

Preporuka je da oversized perjane jakne nosite uz užu odeću kako bi dobile na značaju i bile predstavljene u svom punom sjaju. Ukoliko želite da nosite haljinu ili suknju, najbolje je da je da to bude u kombinaciji sa kraćim modelima jakni.

Kritike koje prate takozvane džak jakne jesu najviše usmerene na to da ovakvi modeli umanjuju ženstevnost, ali tu manu uvek možete nadomestiti odabirom romantičnijeg modela torbe i nakita.

perjana jakna 3 foto unsplash
Foto: Unsplash
Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: