„Pencil“ suknja – savršena za isticanje oblina – Ananas Magazin `
MODA „Pencil“ suknja – savršena za isticanje oblina

„Pencil“ suknja – savršena za isticanje oblina

Tuba, olovka, uska, pencil, sve su ovo imena za tip suknje koja grli vaše kukove i ističe struk, čime čini vašu figuru privlačnijom. Definitivno jedan od najženstvenijih i najmoćnijih odevnih komada.

Ovaj tip suknje je veoma uzak, prati liniju vaših kukova i stavlja ih u prvi plan. Kroj pencil suknje pristaje svima, kako damama sa izraženim oblinama, tako i onim mršavijim. Popularna je iz sezone u sezonu i vrlo je zahvalna za kombinovanje. Podjednako se dobro uklapa i u elegantnim i u opuštenim prilikama. Pencil suknja je idealan komad kako biste istakle svoj lični stil i u poslovnim prilikama.

Dužina joj može varirati – od modela malo ispod kolena, preko onih koji su negde iznad kolena pa sve do kraćih modela, zbog toga je važno da izaberete model pencil suknje koji najbolje pristaje vašoj građi i visini. Isto važi i za boje, od klasične crne, koju definitivno treba da imate u svom garderoberu, preko vedrijih boja, pa sve do šarenih printova. Slobodno pustite mašti na volju i nosite ovu suknju kao statement komad uz koji uklapate ostatak autfita.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: