Kako stilizovati all black outfit ove jeseni – Ananas Magazin `
MODA Kako stilizovati all black outfit ove jeseni

Kako stilizovati all black outfit ove jeseni

Odeću crne boje mnogi doživljavaju kao elegantnu, neki je koriste kako bi „sakrili“ višak kilograma, a neki kao idealno rešenje za sve one „ne znam-šta-da-obučem“ situacije. Međutim, crna je mnogo više od toga i all black outfit je stajling koji će vas ove jeseni definitivno izdvojiti iz mase.

Emma Watson, Natalie Portman, Gigi Hadid, Victoria Bekham, Miranda Kerr samo su neke od poznatih dama koje su ovakav stajling podigle na viši nivo i priložile dokaz da all black outfit ne mora da bude dosadan i da uopšte ne mora da znači da se iza njega krije manjak samopouzdanja ili nedostatak mašte.

O čemu treba voditi računa pri stilizovanju all black odevne kombinacije?

Za početak, prilagodite ga prilici. Ukoliko idete na piće s prijateljima, ili na posao (u zavisnosti od dress code-a), možete kombinovati crne farmerice ili pantalone, crnu bluzu, rolku ili košulju. Takođe je potrebno obratiti pažnju na materijal s obzirom na godišnje doba, pa je tako odeća od debljeg pamuka, vune ili kože idealna za hladnije jesenje ili zimske dane.

Ako se, pak, opredelite za bluzu od tanjeg materijala, kao što je saten, čipka, svila, obavezno se postarajte da uz nju imate i adekvatan komad koji će vas sačuvati od hladnoće, kao što su kardigani i sakoi. Naravno, uz hladnije dane podrazumeva se i jakna ili kaput, a u skladu sa prilikom, opredelite se za neprevaziđenu crnu kožnu jaknu ili kaput.

Svečane prilike zahtevaju određenu dozu elegancije, što možete postići efektnom crnom tašnicom i cipelama, odnosno čizmama, kao i nakitom, najbolje je da bude u srebrnoj boji. Tu je i neprevaziđena mala crna haljina, ali i haljine i suknje svih dužina i raznih krojeva, koje uz crne čarape, garantuju vanvremenski stajling. Ne zaboravite ni na ženska odela, koja su izuzetno upečatljiva.

Kako biste osigurali da vaš all black outfit neće biti dosadan, poigrajte se teksturama! Faltice, resice, perje, čipka, kao i lažno krzno mogu idealno razbiti jednoličnost stajlinga u crnoj boji.

Inspiraciju, kao i obično, možete pronaći u našoj galeriji:

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: