Inspiracija u 5 do 12: Šta obući za doček Nove godine? – Ananas Magazin `
MODA Inspiracija u 5 do 12: Šta obući za doček Nove godine?

Inspiracija u 5 do 12: Šta obući za doček Nove godine?

Doček Nove 2019. godine nam je pred vratima, tačnije za tri dana, a vi još ne znate šta da obučete za ovu specijalnu priliku? Bez panike! Još uvek imate vremena da kupite nešto novo ili iskombinujete neki jedinstveni outfit od komada koje već posedujete. Jedino što vam je potrebno u ovom trenutku je inspiracija, a što se toga tiče – na pravom ste mestu!

Ukoliko planirate da 2019. godinu dočekate u restoranu svakako vam je potrebna elegantna kombinacija – upadljive haljine sa šljokicama, resicama, cirkonima, kombinezon ili fantastično žensko odelo mogu biti idealan izbor za vas.

Doček Nove godine u klubu, odnosno diskoteci, definitivno je malo manje svečana prilika, te vam je i izbor veći. Možete izabrati nešto svečano, ali i nešto opuštenije. Usudite se da obučete sako a ispod njega prozirnu majicu ili košulju, a ako ste baš hrabre – možete nositi samo grudnjak ispod (zakopčanog) sakoa, koji će se diskretno nazirati.

Treća varijanta je svakako doček Nove godine na kućnoj žurki, gde su vam apsolutno sve opcije otvorene! Možete biti super elegantne i glamurozne, delimično casual, ili, pak, totalno opušteno odevene i nećete pogrešiti ma šta izabrale.

Naravno, nemojte zanemariti moć nakita i obuće, kao ni šminke. Ukoliko vam je outfit sveden, naglasite šminku (ili oči ili usne), a ako se budete opredelile za upadljivu odeću, povedite računa da vam šminka bude nežnija.

U svakom slučaju, potrudite se da se dobro provedete i da maksimalno uživate, a inspiraciju za savršen outfit za doček Nove godine potražite u našoj galeriji:

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: