Humanitarna modna revija srpskih tekstilaca za Sigurnu kuću u Nišu – Ananas Magazin `
MODA Humanitarna modna revija srpskih tekstilaca za Sigurnu kuću u Nišu

Humanitarna modna revija srpskih tekstilaca za Sigurnu kuću u Nišu

U cilju prikupljanja donacija za edukacije štićenica Sigurne kuće Niš, večeras u hotelu Tami Residence, sa početkom u 20:30 sati, biće održana humanitarna modna revija srpskih testilaca, pod nazivom Osnažena.

Kako navode iz Udruženja Evrožena, koje organizuje ovu humanitarnu modnu reviju, donacije su individualne, a visina priloga nije određena. Novac prikupljen ovom prilikom biće iskorićen za edukaciju žena–štićenica Sigurne kuće Niš u cilju njihovog efikasnijeg zapošljavanja i samozapošljavanja, kao i za informativno-obrazovne programe za žene u Nišavskom okrugu radi prevencije od porodičnog nasilja i podrške preduzetničkom razvoju

Revija će okupiti eminentne ljude iz javnih institucija, akademskog sektora i poslovne zajednice, medija, finansijskih organizacija Niša i juga Srbije. Oni će uveličatii promociju svojim prisustvom, ovoga puta u ulozi manekena i samim tim će domaćim modnim brendovima omogućiti bolju promociju. Događaj će okupiti oko 300 ljudi sa juga zemlje koji će svojim učešćem pomoći humanitarnu akciju u borbi prostiv nasilja nad ženama kroz ekonomsko osnaživanje žena – navode iz Udruženja Evrožena.

Iz organizacije takođe ističu da će učesnici i gosti revije dobiti kartice za popust od 10% na kupovinu proizvoda srpskih tekstilaca pod zajedničkim brendom EVROŽENA u toku 2019. godine.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: