Savršeni letnji poslovni stajlinzi – Ananas Magazin `
MODA Savršeni letnji poslovni stajlinzi

Savršeni letnji poslovni stajlinzi

Kako u isto vreme izgledati ženstveno, uredno i pristojno, problem je svih žena od kojih se zahteva formalan način oblačenja na poslu. Najveće modne dileme dešavaju se upravo kada su poslovni stajlinzi u pitanju, onda kada inspiracija iz dana u dan postaje sve manja, što zbog visokih temperatura, što zbog nedostatka garderobe.

Kada pomislite da elegantne pantalone ne mogu biti drugačije od crnih klasičnih uvek ima rešenja. Pre svega, nemojte se vezivati samo za crnu boju, podjednako ozbiljna može biti i maslinasto zelena kao i siva ili bež. Što se košulja tiče, neka to budu one sa volanima ili širokim zvono rukavima. Klasična bela košulja je dobar modni saveznik ali u ovim situacijama brzo dosadi.

Široke pantalone ispod kolena su odlično rešenje, podjednako dobar izbor su i uske i ¾ pantalone, do polovine listova, kao i čuvene palazzo pantalone. Haljine neka budu pristoje dužine i u pastelnim bojama, a kožni ranac će dati jednu zabavnu notu stajlingu, a opet zadržati dozu ozbiljnosti.

U galeriji vam predstavljamo deset letnjih poslovnih stajlinga, u kojima ćete garantovano razbiti svakodnevnu monotoniju poslovnog dreskoda:

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: