10 stajlinga sa volanima na odeći – Ananas Magazin `
MODA 10 stajlinga sa volanima na odeći

10 stajlinga sa volanima na odeći

Ovaj modni momenat na odeći vrlo brzo postigao je veliku popularnost, najviše zbog toga što letnjem stilu odgovaraju upravo odevni predmeti koji nose neku dozu romantičnog i nežnog. Ovog leta nezaobilazne su haljine i košulje sa volanima, a njihova najveća prednost je što ovakvi komadi pružaju osećaj ženstvenosti i u svakodnevnim kombinacijama.

Bluza sa volanima je na primer odlična zamena za klasičnu belu košulju sa dugmićima, a haljine se mogu nositi i u dnevnim i u večernjim prilikama, dovoljno je samo da zamenite obuću. Veoma su zastupljeni i na pantalonama.

Na midi suknjama mogu izgledati vrlo atraktivno, razbijaju svakodnevnu monotoniju klasičnog poslovnog autfita, a opet zadržavaju ozbiljnost kombinacije. Isto važi i za košulje.

Ono što je najbolje sa volanima jeste to što najveću pažnju privlači upravo onaj deo tela gde se oni nalaze, pa tako njima možete birati šta želite istaći najviše, a šta baciti u drugi plan. 

Pred vama su, u galeriji, stajling kombinacije, koje su privukle najveću pažnju kada je odeća sa volanima u pitanju. Inspirišite se i uživajte!

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: