10 stajling ideja za proleće 2019. – Ananas Magazin `
MODA 10 stajling ideja za proleće 2019.

10 stajling ideja za proleće 2019.

Vreme je da debele džempere, jakne i kapute, kao i dubokeh čizme, zamenimo lepršavim prolećnim kombinacijama. Istina, to što je proleće ne znači da će svakog dana biti sunčano i toplo (bar ne u našoj zemlji), ali to vas ne sprečava da budete u trendu, zar ne?

Ovog proleća u trendu su pastelne boje, pogotovu bež, lepršave suknje i haljine. Takođe je izuzetno popularan teksas, na sve moguće načine i u svim oblicima, a posebno izbledeli teksas.

Izbor je gotovo neograničen! Možete kombinovati midi ili mini suknje i majice, košulje, bluze. Tu su, takođe, i farmerke, široke pantalone, koje su i ove sezone u trendu, kao i kratke čizme.

U modi su i upadljivi odevni komadi, stoga se možete opredeliti za pantalone ili suknju u smelim bojama. Ali definitivno nećete pogrešiti ukoliko vaš prolećni stajling bude sveden, u neutralnim bojama, s tim što treba imati na umu, da je takve odevne kombinacije uvek zanimljivo podići na viši nivo dodavši neki upečatljiv detalj, u vidu nakita, torbice, ili pak, obuće.

U galeriji vam predstavljamo naših 10 stajling ideja za proleće 2019. godine! Inspirišite se i uživajte u neograničenim mogućnostima!

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: