Urnebesna komedija „Idealna polovina“ u Domu Vojske – Ananas Magazin `
KULTURA Urnebesna komedija „Idealna polovina“ u Domu Vojske

Urnebesna komedija „Idealna polovina“ u Domu Vojske

Urnebesnu komediju Idealna polovina, u kojoj glume Olga Odanović, Vučić Perović, Anastasia Mandić i Milan Kalinić, biće izvedena 1. aprila u Domu Vojske, sa početkom u 20 sati.  

Ova predstava prati živote četvoro ljudi, različitog životnog doba, koji žele da pronađu sebe, ali stalno upadaju u neočekivane situacije iz koji moraju da se izvuku sami. U pitanju su majka, njen psihoterapeut, njen sin i sinovljev lični trener.

Svo četvoro, sve vreme, preplićući svoje karaktere, stavove, želje, dileme i strahove su u potrazi za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima. Postavljajući pitanja ima li uopšte idealnog ili idealne, ili je to samo deo naših želja i snova, publika se kroz smeh približava ovim sudbinama, neobičnim situacijima i zapletima. Duhovita, pametna i pitka komedija, svakako nikog neće ostaviti ravnodušnim – navode organizatori.

Tekst za predstavu Idealna polovina napisala je Milena Depolo.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske, a više informacija možete dobiti pozivom na broj: 065/522-13-72. Rezervacije ulaznica nisu moguće.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: