U prodaji ulaznice za 53. Filmske susrete – Ananas Magazin `
KULTURA U prodaji ulaznice za 53. Filmske susrete

U prodaji ulaznice za 53. Filmske susrete

Kompleti ulaznica za 53. Festival glumačkih ostvarenja domažeg igranog filma, koji će biti održan od 25. do 31. avgusta na Letnjoj pozornici, od danas se nalaze u prodaji, po ceni od 2.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti u knjižari Niškog kulturnog centra Branko Miljković (Bulevar dr Zorana Đinđića 37), radnim danima od 9 do 21 čas, a subotom od 9 do 14 sati, kao i ispred bioskopa Vilin grad, svakog dana od 12 do 19 sati.

Ove godine će na Filmskim susretima biti prikazano 12 filmova u takmičarskom delu programa, od čega će četiri biti premijere. Festival će biti otvoren premijerom filma Južni vetar, u kome je glumio Nebojša Glogovac. Publika će u toku ovogodišnjeg Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma moći da pogleda i filmove Granice, kiše, Meso, Zlogonje, Prokleti pas, Agape, Patuljci sa naslovnih strana, Izglednici, Ederlezi rising, Žaba, Comic sans i O bubicama i herojima.

Poslednje večeri Filmskih susreta biće prikazani filmovi Život i mjuzikl, o glumcu Desimiru Stanojeviću i Neprilagođeni filmski grof, o režiseru Milu Đukanoviću, kao i dve nove epizode serije Koreni.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: