U prodaji karte za koncert grupe Laibach i Nišville Movie Summit – Ananas Magazin `
KULTURA U prodaji karte za koncert grupe Laibach i Nišville Movie Summit

U prodaji karte za koncert grupe Laibach i Nišville Movie Summit

Karte za filmski program ovogodišnjeg Nišville Movie Summit-a, koji počinje 5. avgusta srpskom premijerom dokumentarnog filma Maria by Callas, kao i za koncert grupe Laibach, od sutra će se naći u pretprodaji.

Ulaznice će moći da se kupe na svim prodajnim mestima mreže Eventim, u knjižari Indigo, i muzičkim prodavnicama Energy music shop i Vintage shop. Prvih 500 ulaznica biće dostupne po promotivnoj ceni od 750 dinara, dok će ostale koštati 1 000 dinara. Na sam dan svečanog otvaranja Nišville Movie Summit-a, cena ulaznice iznosiće 1 200 dinara.

Pre prikazivanja prvog filma biće priređen i koncertni omaž Mariji Kalas, jednoj od najvećih operskih pevačica, a publika na Nišville-u imaće ekskluzivnu priliku da prisustvuje koncertu slovenačke grupe Laibach, koji će biti održan posle projekcije filma o njihovom nastupu u Severnoj Koreji, kojoj će prisustvovati kompletna postava ove grupe.

Više o Nišville Movie Summit-u možete pročitati u našoj vesti: Filmovi o Mariji Kalas i grupi Laibach na Nišville Movie Summit-u.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: