Promocija zbirke priča Đorđa Majstorovića u klubu Feedback – Ananas Magazin `
KULTURA Promocija zbirke priča Đorđa Majstorovića u klubu Feedback

Promocija zbirke priča Đorđa Majstorovića u klubu Feedback

Promocija knjige autora Đorđa Majstorovića koja nosi naziv Ulica izgubljenih reči, biće održana 12. novembra u klubu Feedback, sa početkom od 20 časova.

Knjiga Ulica izgubljenih reči prva je zbirka Đorđa Majstorovića, koja je prošle godine nagrađena na konkursu Gradske biblioteke Karlo Bijelicki iz Sombora. Zbirka sadrži 18 pripovedaka promišljeno podeljenih u tri celine, različite po načinu pripovedanja: Prvo lice ili Nešto mi je tu bilo sumnjivo, Neki drugi ljudi i neki drugi gradovi i Trip, ti(h) i Kiš.

Đorđe Majstorović rođen je 1986. godine u Tuzli, diplomirao je Filozofskom fakultetu u Nišu na departmanu za istoriju. Rukopis njegovog nultog romana Zbirka zbrke ušao je u finale konkursa izdavačke kuće VBZ iz Zagreba za najbolji neobjavljeni roman 2011. godine. Njegovi radovi objavljivani su na raznim internet portalima, a zastupljen je I u brojnim regionalnim književnim zbornicama. Majstorović vodi Pisalište u okviru Omladinskog centra CK13 u Novom Sadu, gde radi kao urednik književnog programa i menadžer za odnose s javnošću.

Zbirka Ulica izgubljenih reči može se kupiti po ceni od 400 dinara.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: