Predstava „Ljubavne igrarije“ u Nišu za Dan zaljubljenih – Ananas Magazin `
KULTURA Predstava „Ljubavne igrarije“ u Nišu za Dan zaljubljenih

Predstava „Ljubavne igrarije“ u Nišu za Dan zaljubljenih

Ove godine na Dan zaljubljenih, 14. februara, niška publika imaće priliku da odgleda urnebesnu komediju Ljubavne igrarije. Predstava će biti izvedena u Domu Vojske, sa početkom u 20 časova.

U pitanju je urnebesna ljubavna komedija, čiji je pun naziv Ljubavne igrarije (za mlađe i starije), a koja je, inače, nastavak predstave Pazi s kime spavaš, koju je niška publika imala priliku da vidi prošle godine, takođe na Dan zaljubljenih. U novoj predstavi uloge igra ista glumačka ekipa, koju čine: Mirka Vasiljević, Igor Damnjanović, Zineida Dedakin, Nemanja Janičić i Semir Gicić.

Predstavu Ljubavne igrarije režirao je Igor Damnjanović, a rađena je po tekstu Semira Gicića. Ova komedija govori o ljubavnim zavrzlamama, problemima, prevari, patnji i nesporazuma između partnera.

Zasnovana je na originalnoj ideji, odnosno konceptu koji već četiri godine oduševljava publiku: tekst predstave je sastavljen od stihova popularnih pesama autora bivše SFRJ, čime ova predstava, pored odličnog zapleta i odlične glumačke ekipe garantuje smeh do suza – navode organizatori.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske u periodu od 11 do 19 časova, a informacije o ceni karte možete dobiti pozivom na broj: 065/522-13-72. Rezervacije nisu moguće.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: