Tribina „Alternativna vs. pop kultura i mladi u Srbiji“ u Feedback-u – Ananas Magazin `
Pop kultura Tribina „Alternativna vs. pop kultura i mladi u Srbiji“ u Feedback-u

Tribina „Alternativna vs. pop kultura i mladi u Srbiji“ u Feedback-u

Tribina Alternativa vs. pop kultura i mladi u Srbiji biće održana 15. aprila, u 18 sati, u niškom klubu Feedback. Njome se završava se ciklus tribina Pop kultura, u organizaciji udruženja Štek House i kluba Feedback.

Na poslednjoj tribini učesnici će biti Aleksandra Stahinić (producent, menadžer u kulturi i preduzetnica) i Jelena Đorđević (novinarka Banker radija), dok je moderator novinar Boban Kocev.

Ko su nosioci pop kulture među mladima u Srbiji? Kako danas afirmisati alternativnu pop kulturu i subkulture kod mladih u Srbiji? Koliko mladi shvataju vrednost i simboliku poruke kada se folk pevačica fotografiše u majici koja nosi jasnu poruku vezanu za konkretnu subkulturu? Da li vizuleno nadjačava intelektualno u mladima današnjice? –  neka su od pitanja na koje će pomenute dame pokušati da odgovore, navode iz udruženja Štek House.

Ulaz na tribinu je slobodan.


Podsetimo, udruženje Štek House je u saradnji sa klubom Feedback, u martu i aprilu, organizovalo niz tribina na temu popularne kulture i društvenih pojava u Srbiji kao njene posledice. Ciklus sadrži tri tribine prethodne dve su bile na teme: Popularna kultura bunta u Srbiji i Pop kulturni nokaut Srbije.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: