Stand up specijal „Treće stanje“ Srđana Dinčića ponovo u Nišu – Ananas Magazin `
Pop kultura Stand up specijal „Treće stanje“ Srđana Dinčića ponovo u Nišu

Stand up specijal „Treće stanje“ Srđana Dinčića ponovo u Nišu

Skoro godinu dana od niške premijere, publika će imati priliku da ponovo pogleda stand up specijal Srđana Dinčića, pod nazivom Treće stanje, 8. februara u Domu Vojske, sa početkom u 20 časova.

Srđan Dinčić je poznati srpski stand up komičar, koji iza sebe ima više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu. Iza sebe ima četiri one man show-a: Ispod nevidljivog kišobrana, Laž po istinitom događaju i Đavo iz jagoda i najnoviji stand up Treće stanje, koji je u Nišu premijerno izveden 10. aprila prošle godine.

Učestvovao je na svim festivalima u zemljama i regionu i bio jedan od glavnih učesnika svakog Stand up Festa u Beogradu. Dinčić je jedan od scenarista i učesnika emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem i Večeri improvizacije, koju izvodi već tri godine sa svojim kolegalma iz organizacije Standup.rs. Jedan je od najpoznatijih aforitičara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddieja Izzarda i Dylana Morana.

Karte, po ceni od 500 dinara, moći će da se kupe posle praznika na blagajni Doma Vojske, a takođe su moguće i rezervacije pozivom na broj telefona: 062/321-204.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: