Stand up show Nikole Đurička ponovo u Nišu – Ananas Magazin `
Pop kultura Stand up show Nikole Đurička ponovo u Nišu

Stand up show Nikole Đurička ponovo u Nišu

Godinu dana kasnije, srpski glumac Nikola Đuričko ponovo će predstaviti niškoj publici svoj prvi autobiografski stand up show, pod nazivom Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate, 7. novembra u Domu Vojske, sa početkom u 20 časova.

Nišlije i Nišlijke imaće priliku da čuju brojne anegdote Nikole Đurička, na njegov karakterističan, duhoviti način kazivanja. Zašto je pao balet i morao da nosi helanke, šta nikada ne smete da stavljate u oči, kako je izgubio 40 klinaca, šta je morao da peva u prvom razredu i mnogo drugih istinitih doživljaja Đuričko će podeliti sa Nišlijama.

Đuričko je istakao da je jedna od njegovih rođendanskih odluka, kada je napunio 40 godina, bila upravo ta da napravi svoj stand up show. U toj ideji su ga podržali brojni prijatelji, ipak Đuričko je ovu želju ispunio tek tri godine kasnije, kada je napunio 43.

Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak – objašnjava Nikola Đuričko.

Ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma Vojske, kao i rezervisati na broj telefona: 062/321-204.


Premijeru svog stand up show-a Đuričko je imao 13. oktobra 2017. godine u beogradskom Sava centru, čime je započeo turneju, u okviru koje je svoju predstavu izveo 60 puta u raznim gradovima Srbije ali i inostranstva, a sada se ponovo vraća pred nišku publiku.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: