Show Zorana Kesića ponovo u Nišu – Ananas Magazin `
Pop kultura Show Zorana Kesića ponovo u Nišu

Show Zorana Kesića ponovo u Nišu

Usled velikog interesovanja publike, samo pet meseci od niške premijere, čuveni Zoran Kesić izvešće ponovo svoju humorističku priredbu Priče i pesme u Domu Vojske, 16. oktobra, sa početkom u 20 časova.

Priče i pesme je kombinacija stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom. Zoran Kesić je autor kompletnog scenarija, osim dela o korupciji, za koji je delimično zadužen i Njuz.net. Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme kao što su politika, umetnost, mediji, društvene mreže, korupcija, religija, muško-ženski odnosi, penzioneri…

Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme. Tokom priredbe priča i peva. Otuda i genijalni naziv programa Priče i pesme – objašnjavaju iz agencije Scene ASM, koja organizuje ovaj događaj.

U svakom gradu i državi Kesić pripremi deo materijala namenjen baš tom gradu ili državi. Priče i pesme se svakim nastupom proširuju i obogaćuju. Obišao je Cirih, Dubai, Beč, Toronto, Amsterdam i Sarajevo, a niška publika imala je priliku prvi put da prisustvuje Kesićevom show-u u maju ove godine.

Ulaznice se prodaju na blagajni Doma Vojske, a moguće su i rezervacije pozivom na broj 062/321-204.


Zoran Kesić je rođen 1976. godine u Beogradu i jedan je od najpoznatijih TV lica Srbije. Autor je popularnih satiričnih i humorističkih emisija Dezinformator Fajront republika, a od 2013. godine gledamo ga u emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: