Predstava „Šta me snađe“ Anđelke Prpić ponovo u Nišu – Ananas Magazin `
Pop kultura Predstava „Šta me snađe“ Anđelke Prpić ponovo u Nišu

Predstava „Šta me snađe“ Anđelke Prpić ponovo u Nišu

Usled velike zainteresovanosti niške publike, predstava Anđelke Prpić, pod nazivom Šta me snađe, biće ponovo odigrana u našem gradu, 1. aprila, od 20 sati, u Domu Vojske.

U predstavi Šta me snađe Anđelka glumi Jovanku, mladu ženu, koja gradi karijeru u surovom korporativnom svetu. Ona se neplanirano nalazi u dilemi: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri?

Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno – navodi se u opisu predstave na sajtu produkcijske kuće GMR.

Vojsku likova zapravo čini 11 likova koje takođe izvodi Anđelka Prpić. Njihova pojavljivanja su nasnimljena, a Anđelka će imati interakciju sa svima njima, tako da ovo definitivno nije tipična monodrama.

Tekst za ovu predstavu napisao je poznati pisac i scenarista Neboša Romčević, režirao je glumac, muzičar i reditelj Branko Đurić Đura, a predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Karte se mogu kupiti na blagajni Doma Vojske.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: