Caca i Uki: Šta fali Bajazi? – Ananas Magazin `
Pop kultura Caca i Uki: Šta fali Bajazi?

Caca i Uki: Šta fali Bajazi?

Do sada ste već navikli da Caca i Uki na svoj jedinstven, kreativan način, kroz sarkazam i ironiju, govore o aktuelnim društvenim i političkim temama. Međutim, ovog puta nam donose nešto sasvim drugačije u video klipu Šta fali Bajazi?: jedinstvenu izvedbu Bajagine čuvene pesme Buđenje ranog proleća.

Slavica i ja smo odlučili da uradimo nešto drugačije i napravimo par klipova koji će da podrazumevaju duete. Nije nam bitno da to budu najpoznatije pesme, već najinspirativnije nama dvoma. Naravno, nećemo ih objavljivati uzastopno, već ćemo svakako raditi i našu standardnu priču. – objašnjava za Ananas Magazin, Uroš Milojević (Uki).

On ističe da već imaju ideju za naredne pesme, koje će uskoro snimiti, ali da će publiku u međuvremenu iznenaditi novim klipovima u kojima će, tradicionalno, na duhovit način, bez ustezanja i šminkanja predstaviti neke od gorućih problema i anomalija u našem društvu.

A šta to fali Bajazi?!

Bajazi ne fali ništa! Ja ga obožavam! On je car i zaista ima sve: i harmoniju, i reči, i dušu. „Šta fali Bajazi?“ je fora iz starih Otvorenih vrata koju smo odlučili da iskoristimo na naš način! – ističe Uki.

Naravno, ovo nije klasičan duet niti jednostavan cover neke pesme, to onda ne bi bili Caca i Uki! Ovo je nešto sasvim drugačije, ali ne verujte nama na reč – uverite se sami:

Caca i Uki / Sta fali Bajazi? #CacaiUki

Posted by Uroš Milojević on уторак 18. јул 2017.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: