Nova cene ulaznica i satnica programa za svečano otvaranje Nišville Movie Summit-a – Ananas Magazin `
KULTURA Nova cene ulaznica i satnica programa za svečano otvaranje Nišville Movie Summit-a

Nova cene ulaznica i satnica programa za svečano otvaranje Nišville Movie Summit-a

Filmski program ovogodišnjeg Nišville Movie Summit-a počeće 5. avgusta srpskom premijerom dokumentarnog filma Maria by Callas, koji je režirao Tom Volf. Nakon toga biće prikazan film o grupi Laibach, pod nazivom Liberation Day, koji je snimljen povodom prvog rok koncerta održanog u Severnoj Koreji. Takođe, ulaznice za ovaj filmski program dostupne su po novoj ceni.

Pre prikazivanja prvog filma, na Letnjoj pozornici, biće priređen koncertni omaž Mariji Kalas, jednoj od najvećih operskih pevačica, a publika na Nišville-u imaće ekskluzivnu priliku da prisustvuje koncertu slovenačke grupe Laibach, koji će biti održan posle projekcije filma o njihovom nastupu u Severnoj Koreji, kojoj će prisustvovati kompletna postava ove grupe. Takođe, na samom početku programa nastupiće renomirana operska pevačica Anita Ferlez.

Iste večeri, na centralnom gradskom trgu biće prikazan film o Nišville Jazz festivalu i prošlogodišnji laureat – film Django, koji je tada otvorio Berlinale.

Satnica programa na svečanom otvaranju Nišville Movie Summit festivala

20:30–20:45 Anita Ferlez

20:48–22:41 Film Marija by Kalas

22:50–00:30 Koncert Laibach

00:50 Film Liberation Day

Cena ulaznice do dana svečanog otvaranja iznosi 1.000 dinara, dok će na dan početka programa koštati 1.200 dinara. Karte su dostupne na svim prodajnim mestima CS Eventim, u knjižari Indigo i muzičkim prodavnicama Energy music shop i Vintage shop. Takođe, ulaznice su dostupne i u online prodaji.

Organizatori ističu da ulaznice za muzički program Nišville jazz festivala (od 9. do 12. avgusta) neće važiti za otvaranje Nišville filmskog festivala i koncert grupe Laibach koji će biti održan 5. avgusta.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: