Konkurs Društva umetnika „Svetionik“ za najlepšu neobjavljenu pesmu i priču – Ananas Magazin `
KULTURA Konkurs Društva umetnika „Svetionik“ za najlepšu neobjavljenu pesmu i priču

Konkurs Društva umetnika „Svetionik“ za najlepšu neobjavljenu pesmu i priču

Društvo umetnika Svetionik je raspisalo konkurs za najlepšu neobjavljenu pesmu i priču, na temu Imam slobodu… Konkurs je otvoren do 20. jula.

Svi zainteresovani pesnici i pisci iz regiona mogu poslati do tri neobjavljene pesme ili priče, u tri primerka, otkucanih na računaru ili kucaćoj mašini, na svom maternjem jeziku (uz prevod na srpski jezik). Radove je potrebno poslati pod šifrom, a u zasebnoj koverti treba da se nalazi rešenje šifre i podaci o autoru: ime i prezime, adresa stanovanja, kontakt telefon i mejl adresa. Radove i kovertu sa šifrom slati na adresu: Društvo umetnika „Svetionik“, Novice Žigića Bože 15, 18000 Niš, sa naznakom Za konkurs.

Drugi način konkurisanja jeste putem interneta, tako što će kandidati svoje radove (pod šifrom) slati na adresu konkurs.svetionik@gmail.com, a razrešenje šifre na resenje.svetionik@gmail.com.

Rezultati konkursa biće objavljeni 1. avgusta 2018. godine na Facebook stranici Društva umetnika Svetionik, dok će odabrani autori biti obavešteni i lično. Odabrani radovi biće štampani u Zborniku Društva umetnika Svetionik, čija će promocija biti održana krajem avgusta. Kako navode iz Društva, biće odabran najbolji od najboljih, koji će kao nagradu dobiti pravo na štampanje knjige i promociju.

Dodatne informacija o konkursu možete dobiti pozivom na broj +381637003010, kao i putem mejla du.svetionik@gmail.com.

Podeli ovaj tekst sa svojim prijateljima: